Една толкова вълнуваща и незабравима учебна година

      „...И най-добрият поет би се затруднил да опише с думи вълшебството на иминалата учебна година, и най-добрият художник би се поколебал, ако трябва да запечата красотата на всички тези вълнуващи моменти, които преживяхме с децата за този период, в платното на своята картина, и най-добрият учител понякога е немощен да изрази удовлетворението, което получава от работата с нашите прекрасни ученици, защото словото е недостатъчно, за да се опише този дълбок емоционален порив.“

      На 29 май в нашия Център всички заедно, педагогически специалисти, ученици от първи до трети клас и техните родители, отпразнувахме края на настоящата 2023 – 2024 учебна година с кратко, но въпреки това въздействащо и емоционално тържество, посветено на знанието и успехите на децата през годината. В програмата, запомнящо се участие взеха ученици, които с подкрепата на своите учители, ни представиха стихотворението „Ваканция“, песните „Усмивка“ и „Лаленце се люлее“  и танцова хореография на тема: „Празник на буквите“. Класните ръководители на завършващите първокласници изказаха благодарствени слова към родителите на децата за подкрепата и доверието, което им гласуват, като същевременно споделиха положителните си впечатления от изминалата учебна година. Тържествен поздрав с обръщение към гостите и децата отправи г-жа Бакиш, директор на ЦСОП – гр. Пловдив. Всички присъстващи имаха възможността да разгледат творчески и образователни материали, изпълнени от децата, като част от заниманията и ежедневната им подготовка в Центъра. Програмата завърши с връчване на грамоти на учениците за успешното завършване на съответния клас.

      Скъпи деца, пожелаваме Ви щастлива и неповторима лятна ваканция! Ще Ви очакваме с нетърпение и трепет отново наесен, за да продължим съвместния ни поход към знанието и благополучието!

От екипа на Центъра

Галерия

          

          

Новини

Покажи всички новини