Почетна значка на град Пловдив за педагози от Помощно училище “Стефан Караджа

 

                На 24-ти май – Деня на славянската писменост и култура,  7 учебни заведения от Пловдивска област получиха Почетен знак на Пловдив, а с Почетна значка бяха удостоени

            17 директори и учители. Решението за присъждане на високото отличие е на Общински съвет – Пловдив № 125, взето  с  протокол  № 8/ 23.04.2015 г.

Г-н Иван Тотев - кмет на гр.Пловдив и председателя на Общинския  съвет – г-н Илко Николов на тържествена церемония в ГХП “Св.Св.Кирил и Методий“-Пловдив поздравиха удостоените с високите отличия педагози.

Духа на всеки град носят неговите граждани. Вие, уважаеми учители и деятели на културата, хора на словото, на перото и четката, на просветата и науката сте тези, които последователно и упорито градите неповторимата атмосфера на Пловдив и предавате любовта си на младите хора. С тези думи кметът на Пловдив Иван Тотев се обърна към десетките учители и ученици на тържественото честване на празника.

Николай Светлозаров Шенков – старши учител в Помощно училище „Стефан Караджа“ и Красимира Илиева Мрънкова – психолог в Помощно училище „Стефан Караджа“ бяха сред удостоените с Почетна значка на гр.Пловдив.

Педагогическата колегия от Помощно училище “Стефан Караджа“ поздравява Н.Шенков и Кр.Мрънкова, като им пожелава здраве, нови професионални успехи и  лично щастие.

 

Галерия

Новини

Покажи всички новини